Pages

Tuesday, March 18, 2014

HARI INI 18 MAC...

Assalamu'alaikum...

Kabare waras? Aku harap korang waras-waras saja. Aku ni macam tak ketahuan hala pulak minggu ni.
Sebabnya hari ni hari Selasa, lepastu esok Rabu lusa pulak Khamis! Khamis ni ada apa? Khamis ni ada hari untuk aku dan teman-teman seperjuangan menerima sekeping slip yang tertera nama subjek serta gred bagi subjek-subjek tersebut.  Tak dapat grab lagi apa yang aku explained tu?  Khamis ni dapat tau result SPM la korang. Saat Paling Manis sangat!

So sebenarnya aku pun taktau apa motif aku taip entri ni. Macam takdak faedah ja untuk korang. Mungkin aku boleh menagih sikit ehsan korang untuk mendoakan aku dan teman-teman seperjuangan agar kami semua dapat result yang cemerlang di mana dapat menggembirakan hati kedua ibu bapa kami serta guru-guru kami. Andai result yang kami terima itu tidak seperti yang kami inginkan, kami berharap agar kami redha dan menerimanya dengan hati yang tenang. Kerana Allah itu sebaik-baik perancang.

Aku nak mintak maaf jugak kat korang yang membaca blog aku ni kalau-kalau ada sebahagian penulisan aku yang agak kasar dan merepek serta tidak mempunyai matlamat serta motif seperti entri ini..Sedih pulak aku dengan diri sendiri.

Rabbi yassir wa la tu'assir ya Kareem...



Gambar zaman muda. Omeyy sangat telur dan mixer jadi prop. Try to spot me. Aku tau muka dan warna kulit aku beza dengan sekarang. Haha..


# terharu aku bila kak Dila Jamalia (blogger kacangberangan) tegur aku dan tanya, "awak yang blogger dulu tu kan?"..Tak sangka kehadiran aku di dunia blog pada tahun 2009 disedari.. =)

#prayforMH370  #prayforSPM2013

May Allah bless us, ameen...


4 comments:

MNa said...

Assalamu'alaikum, adik Nur.... Rindu bertamu... Dah lama tak share2! ^_^

Nur Najihah said...

MNa: wa'alaikumussalam..onee! lama tak dgar cite..tak sangka onee tau blog sy.

Anonymous said...

Wow

Nur Najihah said...

Anonymous: :)