Pages

Wednesday, May 14, 2014

EXAM MODE...

Assalamu'alaikum...

Korang apa khabar?  Ya aku tau lama gila kan aku tak update blog.  Aku harap takdak yang boikot blog aku ni sebab lama nau tak update.  Haha, dah kenapa bajet macam ramai readers ni?

Sekarang ni dah nak masuk pertengahan bulan 5.  Aku bukak fb ada status pasal exam.  Aku bukak instagram, ada jugak post gambar pasal exam.  Oh patutlah, memang sekarang musim exam la.  Lupa pulak aku  semenjak tak jadi pelajar sekolah ni kan.  Hewhew..

Disebabkan aku ni selalu lah jugak keep in touch dengan sorang junior aku ni, maka aku alert la sikit pasal exam dorang.  Dorang exam 4 minggu.  Kawan-kawan aku yang ambik STAM pulak mid-year exam dorang start hari ni.  All the best, juniors and friends!

Senior aku yang study kat Jordan tu pun nak final exam gak.  Tapi aku taktau pulak the actual date dia nak exam.  Apa-apa pun, bittaufiq wan najah!  Keep praying okay?




Good luck junior Shakirah and dearest girlfriends!  Yang dua orang baju hijau tu terkecuali okay.


Good luck, senior!  Jawab exam molek deh, pahtu kelik malaysia cuti deh.  =)


"Ya Allah ya tuhanku, kau permudahkanlah para junior, rakan-rakan serta senior-senior aku untuk menjawab exam.  Tenangkanlah jiwa mereka dan berilah ilham dan idea kepada mereka untuk menjawab exam. Ameen.."


May Allah bless us, ameen...



No comments: