Pages

Saturday, May 24, 2014

FIGHTING, MY GIRLFRIENDS!

Assalamu'alaikum...

Korang apa khabar?  Alhamdulillah, aku sihat ja cuma sekarang busy sikit buat preparations untuk masuk U. Hmm lepas ni taktau la sama ada aku akan ada masa atau tak untuk update blog ni. T.T

So Selasa lepas Timah buat kenduri kesyukuran sebab dia nak pergi sambung study kat USIM. Kitorang ni pun pergi la kenduri dia.  Alang-alang tu boleh gather, selfie berjemaah.  Eh?  Haha..

Time kenduri Timah tu lah last time aku jumpak dorang ni. Lepastu masing-masing pakat pergi negeri yang terpilih untuk sambung study.



 Le girlfriends yang suka selfie.  Haha, aku ja yang noob nak selfie. Lepas ni time raya pulak kot baru boleh nak jumpak. =)



Love this photos so much! Konon-konon potret raya untuk tahun ni.  Seriously girls, I gonna miss you all. 



Anyonyo girlfriends kite omeyy sangat..Stay cute always okay? =)



Lepastu Khamis lepas aku dengan girlfriends sekolah rendah pergi la melawat sekolah kitorang.  Dah semua pakat nak sambung study kan, wajiblah pergi ke sekolah lama untuk jumpak cikgu-cikgu dan memohon restu agar semuanya berjalan lancar.  Baru lah tak digelar murid derhaka kau tau.  Padahal aku pergi pun tak jumpak dengan semua cikgu.  Sedih ar cenggini.





Ni lah girlfriends iollss sejak sekolah rendah.  Sekolah menengah pun satu sekolah jugak.  Bye uollss, lepas ni kita gather lagi okay pastu boleh exchange cerita pasal tempat study masing-masing.

Kepada girlfriends aku yang tercinta, study elok-elok tau kat tempat masing-masing. Cari kawan tu biar yang sopan dan baik akhlaknya. Kalau ada masa, boleh lah kita berkepochi kat whatsapp. Hahaha..
Belajar tu pulun tau bagi dapat 4 leper. Jaga nama baik keluarga dan sekolah. Dan yang penting jaga akhlak dan maruah. Kalau ada mana-mana mamat yang dok usha atau stalk korang meh sini bagitau aku, biar aku cepuk dorang. Jangan kacau girlfriends iteww sebab iteww ni garang tau!! Cehh, over pulak aku.

Gonna miss you girls.  Nanti raya jumpak lagi insya-Allah.  =) Take care uollss..

May Allah bless us, ameen...









5 comments:

Nurul Izzah said...

Selamat berjuang friends! Aku rindu sayang kamuuuu!!! Haha.
P/s : gambau titew takde :D

jasmine nile said...

thanks ,,,,,,,,,,,,,,,

Nur Najihah said...

Nurul Izzah : slmt berjuang jgk! Rindu anda jgk,lama tak jmpk. Alorh,sorry gmbau awk takde sbb itew ltk gmbau2 time knduri tu. Dont be sad. Sorry..huhu

Jasmine Nile: welcome. Thanks for reading! =)

Ibnu Ramli said...

Mabrook, USIM itu di Penang kan?
Apa-apa pun bittaufiq, semoga dipermudahkan urusan di sana.

Nur Najihah said...

Ibnu Ramli: syukran, tlg jwb utk kwn kite tu eh. haha..USIM di Nilai. Penang tu USM. thanks for reading! =)