Pages

Monday, September 14, 2015

USRAH 21


Assalamu'alaikum..

Apa khabar semua? Lama sangat aku tak update blog ni kan. Aku sibuk dengan kehidupan dunia nyata aku ditambah pulak malas nak update blog. In shaa Allah walaupun sibuk dan malas, aku tak akan delete blog ni. Kat sini lah segala kenangan aku diabadikan selain dalam hati dan instagram.

Kalau sebelum ni aku ada pernah cerita pasal ohana epicici dan usrah10, kali ni aku nak cerita tentang sebuah lagi keluarga aku iaitu usrah20. Usrah20 ni merupakan para committee TaWe 2015 2nd intake. Alhamdulillah, yang rapat sebelum ni jadi makin akrab,yang kenal jadi makin rapat,yang tak pernah kenal jadi mesra. Sayang sangat kat usrah20 ni. Kitorang selalunya akan cari jugak masa untuk gather walaupun tak semua yang dapat join. Kebanyakan daripada kami juga akan habis cfs bulan 10 ni. In shaa Allah. Tak tahu start bila kami semua rapat sangat. Yang pasti awal-awal tu aku macam krik-krik sikit sebab ada muka aku tak kenal. Tapi at the end, ha ambik kau overly attached pulak. Hahaha.






Daripada usrah20, jadi usrah21 sebab ada adik baru. Dalam usrah21, semua jadi diri sendiri,drama whatsapp selalu ada. Diorang ni jugak antara tulang belakang aku lah kiranya selain family,ohana epicici,catering tawe dan kawan-kawan. Kami sentiasa support antara satu sama lain.

Usrah21- Azim,Meran,Umair,Nano,Syazani,Amir,Tasneem,Yana,Bal,Wafa,Sinar,Paan,Bakh,Tira,Mina,Qilah,Qam,Sob,Dayah dan Tiqah, terima kasih kerana hadir dalam hidup aku. Semoga hubungan ini berkekalan sampai bila-bila. Tak lama lagi sebahagian dari kita akan masuk Gombak. Kat Gombak nanti harap dapat gather lagi. Sayang usrah21.

-Nur Najihah-